Camera Business

Camerele Business de la Hotel Boavista Timișoara îmbină interiorul spațios și dotările de ultimă oră pentru a creea o atmosferă de calm și confort ce contribuie la experiența unică oferită de Hotel Boavista. Patul generos și comod, de dimensiuni mari oferă un somn liniștit și odihnitor. Camerele sunt dotate cu un birou cu spațiu de lucru pentru cei aflați în călătorii de afaceri.

Copiii cu vârsta până la 3 ani se cazează gratuit la Hotel Boavista (dacă folosesc paturile părinților).
Pentru copiii cu vârsta între 3 și 15 ani se achită o taxa de 60 lei/ noapte dacă folosesc paturile părinților și 100 lei/ noapte pentru pat suplimentar.

Camera Deluxe

Camerele Deluxe de la Hotel Boavista Timișoara îmbină interiorul spațios și dotările de ultimă oră pentru a creea o atmosferă de calm și confort ce contribuie la experiența unică oferită de Hotel Boavista. Patul generos și comod, de dimensiuni mari, oferă un somn liniștit și odihnitor. Camerele sunt dotate cu un birou cu spațiu de lucru pentru cei aflați în călătorii de afaceri.

Apartament Superior

Pentru cei ce vor mai mult, vă punem la dispoziție camerele de tip suite și apartament. Acestea oferă un dormitor spațios, dotat cu un pat matrimonial, și o camera de zi. Mobilierul de calitate superioară, spațiul generos și facilitățile oferite garantează o ședere memorabilă, marca Hotel Boavista.

Apartament Luxury

Pentru cei ce vor mai mult vă punem la dispoziție camerele de tip suite si apartament. Acestea oferă un dormitor spațios dotat cu un pat matrimonial și o cameră de zi. Mobilierul de calitate superioară, spațiul generos și facilitățile oferite garantează o ședere memorabilă, marca Hotel Boavista.