Situat în imediata vecinătate a Centrului Regional de Afaceri Timișoara, a Stadionului Dan Păltinișan din Timișoara și a Sălii de Sport Constantin Jude, Hotel Boavista Timișoara este amplasat într-o locație privelegiată, ce vă invită la relaxare și destindere la doar 1,5 km de centrul orașului Timișoara.Vă stau la dispoziție 14 apartamente și 48 de camere duble și/sau single, care se remarcă prin interiorul modern și spațios, special conceptut spre a a oferi cel mai înalt grad de confort, o atmosferă intimă și plăcută.

Hotelul a fost construit și inaugurat în anul 2002. Cu un interior modern și elegant, Boavista dispune de o sală de fitness, saună, restaurant și un Centru de Conferințe cu trei săli cu o capacitate intre 10 și 350 de persoane, complet utilate și echipate. Restaurantul La Vendetta vă așteaptă într-o ambianață plăcută cu un meniu care contepește într-un mod armonios preparatele bucătăriei internaționale cu cele specific locale. Așadar, Hotel Boavista este locul ideal în care puteți organiza atât o întâlnire de afaceri, cât și un eveniment social.

Oaspeții beneficiază de internet gratuit Wi-Fi de mare viteză, de parcare gratuită, acces gratuit la sala de fitness și saună și multe alte facilități, pentru a oferi o experiență unică și complet personalizată.

Fie ca vă deplasați în interes de afaceri, participați la un eveniment sportiv sau doar doriți să vizitați Timișoara, va invităm să descoperiți Hotel & ApartHotel Boavista, un hotel modern într-un oraș cosmopolit și efervescent!