Despre Hotel Boavista

Situat în imediata vecinătate a Centrului Regional de Afaceri Timișoara, a Stadionului Dan Păltinișan din Timișoara și a Sălii de Sport Constantin Jude, Hotel Boavista Timișoara este amplasat într-o locație privelegiată, ce vă invită la relaxare și destindere la doar 5 minute de centrul orașului Timișoara.Vă stau la dispoziție 15 apartamente și 48 de camere duble și/sau single, care se remarcă prin interiorul modern și spațios, special conceptut spre a a oferi cel mai înalt grad de confort, o atmosferă intimă și plăcută.

Hotelul a fost construit și inaugurat în anul 2002. Cu un interior modern și elegant, Boavista dispune de o sală de fitness, saună, restaurant și un Centru de Conferințe cu trei săli cu o capacitate intre 10 și 350 de persoane, complet utilate și echipate. Restaurantul La Vendetta vă așteaptă într-o ambianață plăcută cu un meniu care contepește într-un mod armonios preparatele bucătăriei internaționale cu cele specific locale. Așadar, Hotel Boavista este locul ideal în care puteți organiza atât o întâlnire de afaceri, cât și un eveniment social.

Oaspeții beneficiază de internet gratuit Wi-Fi de mare viteză, de parcare la locație (25 lei/zi/mașină), acces gratuit la sala de fitness și saună și multe alte facilități, pentru a oferi o experiență unică și complet personalizată.

Fie ca vă deplasați în interes de afaceri, participați la un eveniment sportiv sau doar doriți să vizitați Timișoara, va invităm să descoperiți Hotel Boavista, un hotel modern într-un oraș cosmopolit și efervescent!