Organizări Evenimente în Timișoara

Boavista Dining & Events Timișoara dispune de resursele necesare pentru a organiza cu succes evenimente private și evenimente corporate. Fie că aveți de organizat o petrecere a nunții, un botez, un majorat sau un eveniment corporate, sala Boavista Events se află la dispoziția dumneavoastră. Cu un decor clasic, care satisface chiar și cele mai exigente gusturi, sala de evenimente poate deveni cadrul de poveste al momentului special pe care l-ați planificat cu atât de multă dăruire. Desăvârșiți clipa care va deveni amintire.
Contactați-ne la 0753 062 076 pentru a face o rezervare!

Evenimente private

evenimente privateCu un decor clasic, care satisface chiar și cele mai exigente gusturi, sala de evenimente Boavista Dining & Events poate deveni cadrul de poveste al momentului special pe care l-ați planificat cu atât de multă dăruire.

Vezi detalii

Evenimente corporate

evenimente corporateCentrul de Conferințe Boavista vă pune la dispoziție trei săli de evenimente cu o capacitate ce variaza între 10 și 350 de persoane. Centrul deține dotari de ultimă generație, ce asigură premisele un eveniment de success.

Vezi detalii

Rezervări: 0753 062 076